Vulkanizerstvo Boris Kozamurnik s.p.

PE Bukovska vas 15 2373 Šentjanž

gsm.: 041 607 298

Spomladanska akcija Goodyear prinaša 140 nagrad!

Vsak kupec bo v obdobju od 15. 3. do 15. 5. 2020 ob nakupu 4 letnih ali celoletnih potniških pnevmatik Goodyear na vaših prodajnih mestih prejel nagradno srečko, ki je lahko bodisi dobitna bodisi nedobitna. Če bo pod premazom odkril nagrado, je vse, kar mora storiti, da sliko srečke in računa pošlje na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , nagrado pa mu bomo, z izjemo skiroja, poslali po pošti. Tega bo kupec prevzel osebno.

Z akcijo vam želimo pomagati spodbuditi prodajo v letni sezoni.

Srečke za končne kupce boste prejeli konec tedna. Prosimo, da jo ob nakupu pnevmatik podarite kupcu, saj bomo akcijo oglaševali tako v digitalnih medijih kot tudi na prodajnih mestih. Plakate, letake in voblerje vam bodo prodajni predstavniki dostavili ta teden ali začetek naslednjega. Če jih ne boste prejeli pravi čas, jim to sporočite.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Pravila in opis akcije lahko od 15. 3. 2020 najdete na spletnem mestu www.goodyear.si.
akcija goodyear